lauantai 10. maaliskuuta 2007

Just for the kick

Some things never change.

One of these is a shortage of books necessary for classes. My presentation for the history class is due on Wednesday, and neither of the essential books have been anywhere to be found. Oh well. At least there seemed to be a reading copy of the more important one, so I can write the thingy in the library. Possibly a couple of long working days ahead.

The country is celebrating a French Spring, entitled Pourquoi pas? My awesome (terrible) French skills (babelfish) tell me that it means why not? which is actually pretty clever. The concept is rather cool, since the thingy really is running for most of the spring. It began in late February and ends in the middle of May so they indeed do have grounds for dubbing it French Spring. The program reveals that there's a variety of things going on. As an aviation geek the first thing I had to do was checking out the Airbus exhibition, conveniently located at our campus. After reading the description, it was quite a let down, unless I didn't actually see everything. I certainly didn't come closer to gradually understand how a plane can fly in a simple and interactive way. What I saw was just a couple of posters, a few ads for Citroën, a few small scale models of the planes, a couple of films and a genuinely terrible flight simulator. O'well.

There's also a few interesting French films being shown at the university cinema. One of these is Paris, je t'aime which seems to be getting the most exposure. I'm definately going to see this one, even though it will be subtitled in Icelandic. Chances are that I won't understand anything about what's going on, but I'll give it a shot. At least it's not spoken Icelandic and written French.

I jumped the bandwagon and went see Little Miss Sunshine on Thursday. That one's easy to recommend, it's been a while since I watched something so genuinely funny. Also easily recommended is the new album from Air, which I picked up on said Thursday. One thing that makes me chuffed is that they are apparently playing in Iceland in July!

Sweeeeeeeeeeeet. I'm goin'.

I also had to neglect my dislike towards band/music/whatever shirts, since Amon Tobin put a couple out. This was an excellent display of postmanship, since the package was shipped to me from Canada just five days after I placed the order. I was prepared to wait at least three weeks. And, just how cool are these?

4 kommenttia:

Satsuma kirjoitti...

Olen nyt kade monista asioista sinulle. Koska olen krapulainen, en voi pitää ajatuksia omana tietonani.

Ranskalainen kevät passaisi mullekin. Aion vastaiskuna mennä kaikkiin taidehöpötyksiin, mihin törmäilen, ja sitten lällätellä.

En ole vieläkään nähnyt Little Miss Sunshinea. Minä kun en perkele maksa leffalipusta 8,50€:a. Ja siellä on tietty Regnboginnissa edelleen se tarjous, että lähes joka arki-ilta pääsee 400 kruunulla klo 18 alkaviin esityksiin. PRKL. Vastaiskuna katson jonkun leffan vapaaehtoisesti islanninkielisillä teksteillä ja lällättelen.

Mulla ei ole uutta Airia, ja mitä suurimmalla mahdollisella todennäköisyydellä en näe herroi livenä tänä vuonna. Vastaiskuna menen kesällä Hesassa joka fidun ilmaiskonserttiin ja lällättelen.

Ja sitten kun saan vähän rahaa, ostan jonkun vinkeän paidan ja postaan siitä kuvia blogiini roppakaupalla. Tai sitten teen ITSE jonkun hianon kuvajaisen paitaan.

NIH.

PS. Lycka till presentaatioon! Ja on se kyllä aika hianoo, että siellä tapahtuu noin paljon kaikkia kivoja juttui :)

dtw kirjoitti...

Jaahas! Jos täällä lällättelyyn lähdetään, ni ni ni. Sillä on vain yks suunta, the downwardspiral.

Ranskalaista taidepenailua täällä on todennäköisesti menossa enemmän kuin mille pystyt lällättelemään, mutta sun kielitaidolle mä en kyllä voi mitään. Hmph!

Niin ja mä oon myös kateellinen sun hettulopapeysasta, joten kyllä me vaatetuksenkin osalta ollaan aikas tasoissa. En mä tosin pidä huppareita, mutta oon kuitenkin. Ihan yleisenä heittona vaatteisiin liittyen sanoisin, että haluaisin nähdä enemmänkin tuollaisia paitoja joissa se kuvituskuvitus on jossain muualla kuin keuhkojen kohdalla. Siks' tyksin noista AT-paidoista vielä enemmän.

Mullakin on noita omia t-paitaideoita ollut, ja pari miltei valmista templateakin arkistoista löytyy, koskaan ei vain ole saanut aikaiseksi saattaa mitään lopputuotemuotoon. Pitäis ahkeroitua senkin suhteen.

Sateenkaareen pääsee tosiaan joskus ihan kohtuuhinnalla, mutta tarjoushintojen ulkopuolella se on kyl sitten sen 900 kruunua. Vaasan teatterit on kyllä ihan karmeita, mutta ei se Finnkino vaan taida sinne suuntaan laajentaa. Jossain Tennarissa saattaa täyshintaisen (helvetin ylihintaisen) leffalipun joskus viitsiä ostaakin, mutta ei Vaasassa. Gosh.

Satsuma kirjoitti...

Saatan olla ihan väärässä, mut eikö Dogmassa tahi Ósómassa oo juurikin tuollaisia vähän spessummilla painatuksilla varustettuja juttuja?

Mun villahuppari on mun mamman kutoma, ja se teki mulle lapasetkin samaan kuosiin :) Voit siis ehkä kuvitella, miten rakas se on mulle (siitä huolimatta, että jonkinlaisen villa-allergian takia en sitä voikaan kovin ahkerasti pitää)...

Jos mä tänään illemmalla saan pummittua joltain naapurilta vähän WLANintynkää, niin otan valokuvia Hugleikurin yhestä kirjasta ja laitan kuvitusta nähtäville... Mikä se semmonen skanneri on anyway ;)

Vaasan teatterit on kyllä hanurista, mutta ajattelin käydä katsomassa josko Pro Gradu myis vielä "halpoja" (7,5€) leffalippuja, tekee nimittäin niin paljon mieli leffaan... Varmaan se on tuo "Queen" mikä pitää käydä katsastamassa...

Nyt takaisin kirjaston muotoilulehtien pariin, täällä sitä meneekin sitte pari-kolme seuraavaa tuntia...

Jos sulla ei flash töki, käy katsomassa tää

dtw kirjoitti...

Jooh, näin kyl ne lapasetkin. Mut harmi jos oot vähän allerginen. Mikähän piru siinä on, että joskus se kroppa vain kieltäytyy pitämästä niistä jutuista joita mieli rakastaa. Hmh. Mulla on nyt sellainen kokovillainen pipo joka on just täydellinen, etsin jotain sellaista monta talvea. Mahdollisimman pehmeä, tarpeettoman paksu ja taatusti lämmin. :)

Dogmasta, Ósómasta ja Alastomasta Apinasta varmaan löytäis joo varmasti tollasia erikoisempiakin paitoja, mut toisaalta, hinnat noissa on varmaan luokkaa täysin käsittämätön.

Kameralla skannatuista jutuista puheenollen, tää Mr. Scruffin Trouser Jazz -levyn kansilehtinen saa aina hyvälle tuulelle. Pakko päästä tänä keväänä/kesänä vielä Keep It Unrealiin fiilistelemään...

Toi Absolut Lomo näytti kyllä kivalta, mutta suakeli ku oli tarpeettoman raskas saitti. Aika uutta rautaa koneessa, mutta silti sen verran hidasta toi meininki ettei kovin paljoa jaksanut jäädä surffailemaan. Ois kyllä varmasti hauska paikan päällä, sano!